Inspiratiesessies

Boost je kennis, netwerk en energie!

Volgende sessie

Voorbereid op de toekomst van morgen en later

In korte tijd is er heel veel veranderd in de manier waarop we met elkaar werken. Hoe komt de toekomst van werk eruit te zien? En wat staat je te doen om de organisatiestructuur en -cultuur zo in te richten dat verbinding, samenwerking en productiviteit geoptimaliseerd worden? Je komt erachter tijdens deze (gratis) inspiratiesessie ‘Toekomst van Werk’: de tweede editie alweer, want wegens groot succes verlengd!

Toekomst van Werk: cultuur & structuur

Om in de werkomgeving van de toekomst duurzaam, wendbaar, verbonden én effectief te werken, is het essentieel om zowel cultuur als structuur van werk op elkaar af te stemmen. Daarom hebben Nolost, expert in het analyseren en optimaliseren van organisatiegedrag, en iL Office, expert in het ontwerpen en realiseren van de werkomgeving die past bij de organisatie en haar toekomst, de krachten gebundeld!

Inspiratie, sparren én concrete adviezen

We verrassen, verrijken en inspireren je graag. Laat je meenemen door Nolost’ People Management Lead Sandra van Overveld en iL Office’ Founder Iwan de Leeuw die de essentieelste inzichten, voorbeelden en tips delen. Ook zal er in een interactieve sessie gelegenheid zijn om met vakgenoten in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen en over de opgedane kennis te sparren: samen weet en kun je meer!

Impressie voorgaande sessies