Inspiratiesessies

Boost je kennis, netwerk en energie!

Volgende sessie

Met gastspreker Frank Futselaar die in december de Olympische limiet haalde op de marathon in Valencia

Wat worden de belangrijkste HR thema’s dit jaar? Waar moet je nu op sturen om succesvol door en uit de coronacrisis te komen? En als je doelen stelt voor dit jaar, hoe zorg je dan dat je deze behaalt? Dat zijn de belangrijkste onderwerpen voor de eerste inspiratiesessie van 2021!

Vanuit Nolost zal Chris Flink jullie weer meenemen in de resultaten van zijn onderzoek. Vanuit een combinatie van veld- en literatuuronderzoek en inzichten uit de praktijk en organisatiepsychologie worden de belangrijkste trends op een rijtje gezet. In een interactieve sessie worden deze besproken en is er de gelegenheid om met vakgenoten in gesprek te gaan rond deze thema’s. Een waardevolle start van het nieuwe jaar!

Daar zullen vast goede voornemens voor 2021 uit volgen, maar hoe hou je deze vast? Om hier inspiratie en praktische tips in op te doen zal niemand minder dan hardloper Frank Futselaar zijn verhaal met jullie delen. Zijn goede voornemen is zijn beste marathon te lopen op de Olympische Spelen, maar dat haal je uiteraard niet zomaar.

Na voorspoed en tegenslag, ups en downs en hoge verwachtingen van zichzelf en van zijn omgeving lukte het hem in december een marathon binnen de limiet van 2:11:30 te lopen en daarmee zette hij een hele belangrijke stap. Hoe gaat hij om met de druk en tegenslag? En hoe zorgt hij dat je deze om kan zetten in positieve energie? En wat kunnen wij daarvan leren om onze goede voornemens te laten slagen? Frank zal het met ons delen op 28 januari!

Impressie voorgaande sessies