Inspiratiesessies

Boost je kennis, netwerk en energie!

Volgende sessie

De organisatiestrategie in het DNA van je medewerkers!

Een tekort aan medewerkers komt steeds vaker voor: er zijn vandaag de dag zelfs meer vacatures dan werkzoekenden! Daar moet en wil je als organisatie op inspelen; als organisatie is het daarom van groot belang om jouw mensen verbonden en geboeid te houden. Maar hoe? Welke stappen kun je daarvoor nemen en welke zijn effectief? En hoe kun je dit borgen?

Eigenaarschap & regie

Een essentiële sleutel ligt bij het stimuleren van eigenaarschap en regie: zodra mensen zich eigenaar voelen van hun werk en regie nemen over dat wat ze doen, voelen ze zich steeds meer betrokken. Zo worden bevlogen en verbonden medewerkers steeds meer één met het DNA van de organisatie. Hoe krijg je dit voor elkaar? We verrassen, verrijken en inspireren je er graag over! 

Inspiratie, sparren én concrete adviezen

Laat je meenemen door Coen Bertens, voormalig directeur van themapark de Efteling en Sven Rickli, strategisch directeur van Nolost: met hun waardevolste inzichten, voorbeeld casussen en tips leer je over het kompas van de toekomst en hoe je ervoor kunt zorgen dat de organisatiestrategie (nog meer) in het DNA van de mensen komt. Ook zal er in een interactieve sessie gelegenheid zijn om met vakgenoten in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen en over de opgedane kennis te sparren: samen weet en kun je meer.

 

Impressie voorgaande sessies