Inspiratiesessies

Boost je kennis, netwerk en energie!

12 mei

Customer & Employee Experience

Met een gastspreker van de Efteling!

Duik in de wondere wereld van ‘Customer & Employee Experience’ in deze speciale inspiratiesessie, verzorgd door de Efteling en Nolost. Een unieke kijk achter de schermen, een reis door de historie naar het succes van nu en bovenal de geheimen van de Efteling voor een optimale klant- en medewerkersbeleving. Verrijkt door succesverhalen uit de markt van andere toonaangevende bedrijven in Nederland, zoals KLM, DHL, Miele, Transavia en nog vele meer, verteld door een expert van Nolost. 

Gastspreker: Jeroen in den Eng – Team leader bij de Efteling.

Voor bestuurders, managers, leidinggevenden, HR-professionals en verandermanagers. 

Impressie voorgaande sessies

12 mei 2020

Voor wie is de Nolost Inspiratiesessie?

De inspiratiesessie is bedoeld voor bestuurders, managers, leidinggevenden, HR-professionals en verandermanagers in organisaties die meer willen weten over het sturen op geluk, gezondheid en gedrevenheid om medewerkers te behouden en te motiveren.

Programma - 16:30 tot ± 20:00

  • Inloop vanaf 16:00 uur
  • Kennismaking
  • De wondere wereld van klant- en medewerkersbeleving
  • Informeel gezond diner
  • De kracht van mensgerichtheid
  • In dialoog met elkaar
  • Afsluiting met een drankje

Na deze avond heb je antwoord op de volgende vragen:

  1. Wat zijn de geheimen van de Efteling voor een optimale klant- en medewerkersbeleving?
  2. Hoe zorgen andere toonaangevende bedrijven voor een succesvolle Customer & Employee Experience?
  3. Hoe kan ik mijn klant- en medewerkersbeleving verder optimaliseren?

Een unieke locatie in het midden van Nederland

De inspiratiesessie vindt plaats op ons kantoor in het Stadion Galgenwaard, Utrecht. Wij verwelkomen je op ons eigen kunstgras en zullen je niet weg laten gaan zonder dat je het uitzicht op het voetbalveld hebt bekeken, de massagestoel hebt geprobeerd en gewonnen hebt tijdens een potje tafelvoetbal of tafeltennis. Kortom, de inspiratiesessie wordt gegeven op een unieke locatie waar je een fijne en leerzame avond zal beleven. Klik hier voor een impressie van ons kantoor.

Inschrijven!

Vul hieronder uw gegevens in om in te schrijven voor onze inspiratiesessies. Binnen twee dagen krijgt u een bevestiging van deze inschrijving. De kosten van een inspiratiesessie (€ 95,- inclusief maaltijd, exclusief BTW) worden digitaal gefactureerd op basis van onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Inspiratiesessies

Ik schrijf me in voor:

Ik kom:

Leuk als je met een collega komt! Hou er wel rekening mee dat het interactief leren van elkaar een belangrijk onderdeel van de inspiratiesessie is en de diversiteit van de groep daaraan bijdraagt. Denk daarom na over wie je het best mee kan nemen; om die reden is het maximum aantal deelnemers per organisatie 3.

Neemt je iemand mee? Vul hier dan de gegevens in van jouw gast(en).

Opmerkingen en/of relatiecode/kortingscode

De code zal verwerkt worden bij de facturatie.

Dieetwensen

Heb je vragen over de inspiratiesessies? Mail dan naar info@nolostcapital.nl of neem contact op via ons contactformulier.