Inspiratiesessies

Boost online je kennis, netwerk en energie!

Woensdag 15 april

Houd afstand van elkaar, maar houd je medewerkers dichtbij!

Met een gastspreker van de Efteling!

Sinds half maart is de Efteling tot nader order volledig gesloten en zijn alle medewerkers thuis. Dit heeft een enorme impact op de organisatie, zowel emotioneel als financieel.

Voor vele organisaties geldt dat alle medewerkers vanuit huis werken of niet kunnen werken op dit moment. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je jouw medewerkers in deze uitdagende omstandigheden tóch betrokken en bevlogen houdt?

De Efteling zal haar uitdagingen, geleerde lessen en best practices van de afgelopen weken delen tijdens dit unieke event. De sessie zal verder verrijkt worden met toepasbare inzichten uit de organisatiepsychologie en ieders ervaringen.

Laten we juist in deze tijd met elkaar in gesprek blijven, verbonden zijn en van elkaar leren!

Voor bestuurders, managers, leidinggevenden, HR-professionals en verandermanagers. 

Impressie voorgaande sessies

15 april 2020

Voor wie is de Nolost Inspiratiesessie?

De inspiratiesessie is bedoeld voor bestuurders, managers, leidinggevenden, HR-professionals en verandermanagers in organisaties die meer willen weten over het sturen op geluk, gezondheid en gedrevenheid om medewerkers te behouden en te motiveren.

Programma - 15:30 tot ± 17:00

  • Kennismaking
  • Inspiratiesessie De Efteling: impact, bevlogenheid en leiderschap in tijden van crisis 
  • Inspiratiesessie Nolost: toepasbare inzichten uit de organisatiepsychologie 
  • Interactie: uitdagingen en best practices met elkaar gedeeld 
  • Afsluiting

Na deze middag heb je antwoord op de volgende vragen:

  1. Hoe ga je om met de impact die deze crisistijd heeft op medewerkers? 
  2. Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers voor langere tijd hun betrokkenheid, motivatie en energie hoog houden in deze situatie? 
  3. Wat zijn de do’s en dont’s voor leidinggevenden richting hun medewerkers in deze periode?

Een unieke vorm: inspiratie webinar mét thuisbezorgd borrelpakket!

Wij zouden Nolost niet zijn, als we er niet voor zouden zorgen dat onze inspiratiesessies op een vernieuwende, maar even verbindende wijze, door kunnen gaan! Deze inspiratiesessie zal plaatsvinden in de vorm van een inspiratie webinar. Wanneer je jezelf vóór vrijdag 10 april – 15.00u inschrijft, wordt er tijdig een borrelpakket bij je thuis bezorgd om tijdens de sessie van te genieten. Maximaal 24 uur van tevoren ontvang je de praktische informatie.

Laten we er met elkaar een inspirerende, leerzame en verbindende sessie van maken!

Inschrijven!

Vul hieronder uw gegevens in om in te schrijven voor deze inspiratie webinar. Binnen twee dagen krijgt u een bevestiging van deze inschrijving. Wij bieden deze sessie nu aan voor het gereduceerd tarief van 20,00 euro (exclusief BTW). Voor dit bedrag krijg je een inspirerende sessie inclusief borrelpakket & heldere en praktische inzichten en ervaring vanuit Nolost, de gastspreker en de deelnemers. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan de stichting Nederland zorgt voor de Zorg! De kosten worden digitaal gefactureerd op basis van onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Bedrijfsgegevens

Inspiratiesessies

Ik schrijf me in voor:

Indien volgende sessies aangevinkt worden houden we je op de hoogte en reserveren we een plekje. Inschrijving en betaling voor deze sessies maken we pas definitief na bevestiging van de nieuwe datum.

Ik kom:

Ontvang je graag je borrelpakketje van lokale Utrechtse ondernemers? Vul hieronder het adres (of de adressen) in waar we deze naar mogen versturen! (Alleen voor inschrijvingen voor zaterdag 11 april)

De volledige opbrengst van deze sessie wordt gedoneerd aan Nederland zorgt voor de Zorg. Per deelnemer zal dat ongeveer 7,50 euro zijn. Wil je meer doneren? Vul hieronder een bedrag in wat wij extra zullen factureren en doneren!

Heb je vragen over de inspiratiesessies? Mail dan naar info@nolost.nl of neem contact op via ons contactformulier.