Downloads

Brochures, publicaties en hulpmiddelen

Op deze pagina vind je interessante downloads van publicaties tot onze brochures. Mochten er naar aanleiding van deze downloads vragen zijn, wil je toelichting bij een rapport of een keer verder praten over de inhoud van een brochure of artikel, neem dan gerust contact met ons op!

Brochures

Downloads

People Analytics Checklist

In de checklist zie je precies aan welke randvoorwaarden je moet voldoen. En je ziet wat er nodig is bij de stappen Focus, Meten, Inzicht & Actie.

People Analytics - KPI Guide

Een hulpmiddel om te starten met het formuleren en meetbaar maken van business vragen. Aan de hand van de employee journey krijg je diverse voorbeelden van business vragen en HR metrics.

People Analytics Cheat Sheet

Ben jij benieuwd naar de impact van (HR) investeringen? Wil jij resultaten meetbaar maken of wil je een businesscase maken om het management te overtuigen van jouw idee of intiatief?

Inzetbaarheid Advieswijzer

Verzuim kan duurzaam verlaagd worden door de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Maar hoe doe je dat effectief?

3 tips voor een teamsessie

In deze download krijg je drie tips uit de psychologie aangereikt zodat jouw team een bevlogen, verbonden en gelukkige toekomst tegemoet gaat!

Inzetbaarheid en Herstel

Herstel is persoonlijk, ofwel iedereen heeft andere behoeften. Start met mensenkennis, menselijk maatwerk en mentaal leiderschap!

 

Downalod 10 best practices to boost employee engagement
10 Best Practices to Boost Employee Engagement

Wil jij leren hoe je bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid kan vergroten? Bekijk hier best practices uit vooruitstrevende internationale organisaties.

Afbeelding download leiderschapsteams
Nummer één fout van leiderschapsteams

Wil je ook beter gaan functioneren als MT? Download hier de 5 voorwaarden voor een goed functionerend leiderschapsteam!

Herstel in de zorg - de 6 sleutels

Herstel is persoonlijk, ofwel iedereen heeft andere behoeften. Stop dus direct met de one-size-fits-all aanpak. Stop met aanbod-gestuurde programma’s op basis van aannames.

Effectief mensgericht leiderschap in crisistijd

Deze crisistijd brengt vele mensgerelateerde uitdagingen met zich mee; een daling in geluksniveau, grote impact op verbinding, energie, motivatie en een verhoogd risico op mentaal uitval. Als leidinggevende kun jij namelijk het verschil maken. Hoe?

Belangrijkste HR trends 2022

Ben jij al klaar voor het nieuwe jaar? Met de volgende trends ga je voorbereid het nieuwe jaar in en haal je al het positieve in je medewerkers naar boven.

Wegwijs in People Development

Weet je nog niet precies wat je zou willen leren? Bekijk dan deze download en zie welke ontwikkelingsoptie het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

 

Publicaties

Radio en Podcast

Voorwaarden