Doel

Inspireren zodat jij met één of meerdere veranderingen beter voor jezelf kunt zorgen.

Activiteiten

Middels een interactieve workshop wordt er nieuwe kennis aangereikt en middels unieke oefeningen breng jij deze kennis gelijk in de praktijk.

Oplevering

Nieuwe inzichten en concrete acties die jou helpen bij het creëren van een gezondere leefstijl.

Duur

3 uur durende workshop

(9:30-12:30/13:30-16:30/17:30 – 20:30)

Prijsindicatie

Prijs voor de workshop met 1 trainer:  € 1.795,- excl. reis-, locatie-, materiaal- of consumptiekosten.

Max. 15 personen per workshop

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Voel jij je regelmatig moe of energieloos? Ervaar jij veel stress en spanning in het leven en kun je weinig tijd vinden om echt te ontspannen? Wil jij weten welke aanpassingen jij gemakkelijk, maar zeer effectief, kunt doen in je voeding, slaap en energieregulatie? Dan is deze workshop iets voor jou!

 

 

 

 

 

Hoe kon je goed voor jezelf zorgen? Door gezond te eten, goed te slapen en voldoende te herstellen. Deze workshop helpt jou om nog beter in je vel te zitten en (werk)druk goed aan te kunnen. In deze workshop krijg je de laatste trends, inzichten en concrete tips op het gebied van voeding, leer je hoe je je kwaliteit van slaap kunt verbeteren, hoe je je energie goed kan reguleren en effectief om kan gaan met stress en werkdruk. Tijdens de workshop reflecteer je middels interactieve oefeningen op je huidige leefstijl en kom je tot een concreet actieplan waar je direct profijt van hebt.

Wij geven deze workshop incompany maar wanneer je ook geïnspireerd wil worden door de locatie,  ben je welkom bij ons in het Stadion de Galgenwaard in Utrecht of in onze Watertoren in Hollands Kroon!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"Nolost kwam bij Vreugdenhil Dairy Foods spreken in de week van de werkstress. Sven is een inspirerende spreker die onze medewerkers wist te boeien door zijn vele ervaringen en presentatiekwaliteiten. Het was een interactief programma en toegankelijk voor iedereen. Op deze manier werden onze medewerkers aan het denken gezet over het onderwerp geluk op de werkvloer.”

Ellen van Beem
HR Advisor – Vreugdenhil

"Voor Nolost kiezen in onze organisatieverandering bleek een gouden greep."

Peter de Nooijer
MT lid – Gemeente Zwijndrecht

"Nolost heeft ons geholpen bij het doorbreken van het taboe rond work / life balance. Een gevoelig onderwerp dat ook de verkeerde kant op kan vallen, dus de mogelijkheid om samen een maatwerk programma op te zetten was ideaal. Zij hebben een netwerk van hele fijne professionals en waren in staat om ieder onderwerp van diepgang te voorzien. Het Quality of Life programma heeft in directe zin het verschil gemaakt voor collega’s en indirect een enorme bijdrage geleverd aan het doorbreken van het taboe."

Martijn Vrielink
Operational Director – Incentro

Dit product in de praktijk

Interventies
Gemeente Zwijndrecht deelt de visie dat de mens centraal staat binnen de organisatie. Door te sturen op geluk, gezondheid en gedrevenheid haalt de gemeente…
Analyses, Interventies
Een hoge werkdruk vraagt al snel om aandacht, actie en oplossingen. Maar een hoge bevlogenheid? Dat zien we graag! Hand in hand zorgen ze…
  • Home
  • Samenvatting
  • Bedrijven
  • Informatie
  • Verhalen
  • Contact

Meer weten over deze dienst? Neem contact op via onderstaande gegevens

Wil je liever door ons gebeld worden? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug

Neem contact op

Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

Sandra van Overveld

Senior Consultant