Gelukkig Leven

Doel

Inspireren zodat jij met één of meerdere veranderingen gelukkiger wordt in jouw (werk)leven.

Activiteiten

Middels een interactieve workshop wordt er nieuwe kennis aangereikt en middels unieke oefeningen breng jij deze kennis gelijk in de praktijk.

Resultaat

Nieuwe inzichten en concrete acties die er voor zorgen dat jij veel gelukkiger in het leven kan staan.

Duur

3 uur durende workshop

(9:30-12:30/13:30-16:30/17:30 – 20:30)

Prijsindicatie

Prijs voor de workshop met 1 trainer:  € 1.795,- excl. reis-, locatie-, materiaal- of consumptiekosten.

Max. 15 personen per workshop

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Voel jij dat je weinig tijd hebt voor de belangrijke zaken in het leven? Merk jij bij jezelf vaak een gevoel van onrust en ontevredenheid? Heb jij het gevoel dat je meer geluk uit je leven kan halen, maar weet je niet hoe? Vraag jij jezelf dit ook regelmatig af? Dan is de workshop Gelukkig Leven iets voor jou!

Hoe maak je meer plezier en geluk op het werk én thuis? Laat je meenemen in de kracht van geluk en krijg concrete adviezen en manieren voor het beïnvloeden van je eigen geluk en plezier. In deze workshop krijg je inzicht in hoe je je eigen geluk en plezier kunt beïnvloeden en handvatten om de juiste prioriteiten te stellen en je werk privé balans optimaal te kunnen managen. Tijdens de workshop ga je achterhalen wat jou écht gelukkig maakt, reflecteer je middels interactieve oefeningen op de belangrijkste factoren die jouw geluk beïnvloeden en kom je tot een concreet actieplan waar je direct profijt van hebt. 

Wij geven deze workshop incompany maar wanneer je ook geïnspireerd wil worden door de locatie,  ben je welkom bij ons in het Stadion de Galgenwaard in Utrecht of in onze Watertoren in Hollands Kroon!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"Nolost kwam bij Vreugdenhil Dairy Foods spreken in de week van de werkstress. Sven is een inspirerende spreker die onze medewerkers wist te boeien door zijn vele ervaringen en presentatiekwaliteiten. Het was een interactief programma en toegankelijk voor iedereen. Op deze manier werden onze medewerkers aan het denken gezet over het onderwerp geluk op de werkvloer.”

Ellen van Beem
HR Advisor – Vreugdenhil

"Voor Nolost kiezen in onze organisatieverandering bleek een gouden greep."

Peter de Nooijer
MT lid – Gemeente Zwijndrecht

"Nolost consultants hebben zowel tijdens de masterclass als daarbuiten een positieve energie. Werkgeluk is niet alleen iets dat zij vertellen, zij stralen het ook uit! Daarnaast zij ze inhoudelijk sterk en wat zij vertellen is gebaseerd op uitvoerig onderzoek of op uitgebreide ervaring. Zij weten de inhoud op een boeiende, interactieve en inspirerende manier over te brengen."

Wietse Bijma
Learning & Development Manager – Transcom

Dit product in de praktijk

Overheid
Gemeente Zwijndrecht deelt de visie dat de mens centraal staat binnen de organisatie. Door te sturen op geluk, gezondheid en gedrevenheid haalt de gemeente…

Meer informatie?

Neem contact op met Sandra van Overveld

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Sandra van Overveld

  People Management Lead