Doel

Een ideale omgeving creëren voor je team met duidelijke afspraken en processen.

Activiteiten

Jullie worden verrijkt met een toepasbare kennisboost, waarna we samen de huidige en gewenste teamstructuur in kaart brengen.

Oplevering

Na de training verloopt de communicatie soepel en zijn de taken, rollen en verwachtingen duidelijk. Het team kan dus effectiever en efficiënter functioneren.

Duur

1 dag (incl. lunch) met 2 trainers.

Prijsindicatie

Vanaf € 3.850,- excl. reis-, locatie-, materiaal- of consumptiekosten.

Max. 20 deelnemers.

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Merk jij dat jouw team zo is ingericht dat de mens niet optimaal functioneert? Merk jij dat bepaalde processen niet bijdragen aan een constructieve samenwerking? Merk jij dat de taken, rollen en verantwoordelijkheden onduidelijk zijn binnen jouw team? Of merk jij dat de communicatie binnen jouw team niet soepel verloopt?

Mensen die zich goed voelen binnen het team, presteren beter. Hoe zorg jij ervoor dat jouw organisatieomgeving dit faciliteert?

Hoe gaat de samenwerking binnen het team? Weet iedereen wat de ander doet en hoe je elkaar het beste kan inzetten? Wat verwacht jij van de ander?

Doel van de training
Deze training is gericht op het bepalen / aanpassen van de teamstructuur om de samenwerking van het team en de structuren binnen het team te verbeteren. Thema’s als feedback, werkomgeving, diversiteit en overleggen komen aan bod.

Na deze training zijn de functies binnen het team goed op elkaar afgestemd en zijn de verwachtingen, taken en rollen verduidelijkt. De training beoogt een gestructureerd team af te leveren die systematisch samenwerkt door efficiënte werkprocessen, overleggen en ritmes in te voeren.

Nog meer inspiratie op een verfrissende locatie?
We geven deze strategiedag incompany, maar je bent ook van harte welkom bij ons in het Stadion de Galgenwaard in Utrecht of in onze Watertoren in Hollands Kroon om nog meer inspiratie op te doen en er even helemaal uit te zijn!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"Er wordt op een voorspelbare, sprookjesachtige manier een ieder uit je bedrijf / organisatie aan het denken kan worden gezet in tijden van verandering. Nolost laat je nadenken over het geven en pakken van professionele ruimte, waar een steeds grotere vraag naar is icm het hanteren van duidelijke kaders/spelregels."

Ivo van Riel
Directeur – Het Driespan

Dit product in de praktijk

Analyses, Interventies
Een hoge werkdruk vraagt al snel om aandacht, actie en oplossingen. Maar een hoge bevlogenheid? Dat zien we graag! Hand in hand zorgen ze…
  • Home
  • Samenvatting
  • Bedrijven
  • Informatie
  • Verhalen
  • Contact

Meer weten over deze dienst? Neem contact op via onderstaande gegevens

Wil je liever door ons gebeld worden? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug

Neem contact op

Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

Sven Rickli

Strategisch Directeur