Persoonlijk leiderschap

Doel

Een authentiek leider te zijn door inzicht te krijgen in jouw persoonlijke waarden en overtuigingen en tijdens het leiding geven de juiste keuzes te maken.

Activiteiten

Middels een interactieve training wordt er nieuwe kennis aangereikt en middels unieke oefeningen breng jij deze kennis gelijk in de praktijk.

Oplevering

Nieuwe inzichten en direct toepasbare handvaten om een meer authentiek leider te zijn.

Duur

8-12 deelnemers met 2 trainers

2 dagen (incl. lunch) met 6 weken tussen de trainingsdagen

Prijsindicatie

Bekijk onze tarieven (volgt)

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Heb jij het gevoel dat je manier van leidinggeven niet congruent is met wie je bent en waar je voor staat. Merk jij dat je door anderen laat bepalen waar jouw prioriteit en tijd naar toe gaat en zou jij je eigen regie willen pakken? Zou jij echt meer vanuit je eigen waarden en overtuigen leiding willen geven? Ben je op zoek naar concrete manieren waarop jij een echte authentieke leider kan zijn? Dan is deze training iets voor jou!

Mensen zijn en blijven het meest waardevolle kapitaal van organisaties. Uit onderzoek blijkt dat mensen die zich goed voelen significant beter presteren. Binnen mensgerichte organisaties is mensgericht leiderschap cruciaal, waarbij de mens centraal wordt gezet met resultaten als gevolg. In deze training krijg je inzicht in wat voor jou de belangrijkste waarden zijn, waar jij als persoon voor staat en hoe je hier nog meer naar kunt leven. Je krijgt handvaten hoe keuzes te maken en meer regie te pakken op de gebieden die voor jou belangrijk zijn. Tevens leer je hoe je in jouw manier van leidinggeven congruent kan zijn met jouw persoonlijke waarden en overtuigingen. Je ontdekt wat jouw authentieke leiderschapsstijl is en hoe jij dit in de dagelijkse praktijk kan toepassen. Door met meerdere leidinggevenden deze training te volgen kan je in teamverband van elkaar leren.

Wij geven deze workshop incompany maar wanneer je ook geïnspireerd wil worden door de locatie,  ben je welkom bij ons in het Stadion de Galgenwaard in Utrecht of in onze Watertoren in Hollands Kroon!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"Een energiek en inspirerende organisatie. Nolost is een echte ambassadeur van Employee Happiness. Nolost heeft mij betoverd! De manier hoe zij je vol passie en met uitgebreide kennis meenemen in de wereld van gedrag en motivatie binnen organisaties was inspirerend te noemen. Het heeft mij weer aantal stappen verder gebracht op weg naar inspirerend leiderschap!"

Jeroen in den Eng
Management Lead – Efteling

“Het mooie is dat de missie van het ziekenhuis is: Meander, partner in gezondheid. Als er 1 partner in gezondheid is, is dat Nolost”

Karin van der Goot
HR manager

Dit product in de praktijk

Interventies
Gemeente Zwijndrecht deelt de visie dat de mens centraal staat binnen de organisatie. Door te sturen op geluk, gezondheid en gedrevenheid haalt de gemeente…
Analyses, Interventies
Collectieve overbelasting en onderbezetting: het is de zorgsector niet onbekend. Meander Medisch Centrum streeft ernaar dat al haar medewerkers duurzaam inzetbaar zijn, maar ook…
  • Home
  • Samenvatting
  • Bedrijven
  • Informatie
  • Verhalen
  • Contact

Meer weten over deze dienst? Neem contact op via onderstaande gegevens

Wil je liever door ons gebeld worden? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug

Neem contact op

Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

Sandra van Overveld

Senior Consultant