Doel

De verbinding en het vertrouwen binnen het team versterkt.

Activiteiten

Interactieve en ludieke oefeningen op een inspirerende plek met de mogelijkheid tot o.a. outdoor activiteiten, gamification en een Quality of Life festival.

Oplevering

Een leuke, gezellige en onvergetelijke dag. Een nog hechter team dat in staat is elkaar te vinden en aan te vullen waar nodig.

Duur

1 dag (incl. lunch) met 2 trainers.

Prijsindicatie

Vanaf € 3.850,- excl. reis-, locatie-, materiaal- of consumptiekosten.

Max. 20 deelnemers.

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Is het team nog niet goed op elkaar ingespeeld? Bestaat jouw team met name uit eilandjes? Weten de medewerkers binnen jouw team weinig van elkaar? Is er nog ruimte om het vertrouwen binnen het team te versterken? Wij helpen jullie graag om de verbinding binnen het team te versterken.

Binnen mensgerichte organisaties is het van belang dat medewerkers elkaar beter leren kennen en de mens achter de medewerker begrijpen. Daar helpen we jullie graag bij!

Een onvergetelijke dag
Op een inspirerende locatie, namelijk de Watertoren Hollands Kroon, kunnen wij jou helpen om een onvergetelijke dag te organiseren met balans tussen inspiratie en verbindende activiteiten. Activiteiten om de verbinding binnen het team niet alleen te versterken, maar ook echt de connectie te kunnen maken met elkaar.

De mogelijkheden van teambuilding
Een teambuilding dag van Nolost kun je zo mooi maken als je wilt. Denk aan mogelijkheid tot abseilen vanaf de Watertoren, een BBQ, Escape Room, Expeditie Robinson of waar jullie team dan ook warm van wordt!

Het resultaat
Na deze dag is het team zowel emotioneel als functioneel meer met elkaar verbonden. Medewerkers weten elkaar beter te vinden doordat ze elkaar beter begrijpen.

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

"De inspiratiedagen met Nolost waren de beste sessie ooit in mijn tijd bij Transavia."

Daan Noordeloos
Lead Organizational Development – Transavia

Dit product in de praktijk

Interventies
Gemeente Zwijndrecht deelt de visie dat de mens centraal staat binnen de organisatie. Door te sturen op geluk, gezondheid en gedrevenheid haalt de gemeente…
  • Home
  • Samenvatting
  • Bedrijven
  • Informatie
  • Verhalen
  • Contact

Meer weten over deze dienst? Neem contact op via onderstaande gegevens

Wil je liever door ons gebeld worden? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug

Neem contact op

Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

Milou Tournois

Business Consultant