Coaching Mensgericht Leiderschap

Doel

De leidinggevende te stimuleren in zijn ontwikkeling als mens en leidinggevende, door middel van advies en coaching op het gebied van mensgericht leiderschap.

Activiteiten

Verrijkende, persoonlijke, op maat aangeboden 1-op-1 coachingsgesprekken op een inspirerende locatie.

Oplevering

Helpen om objectief, met nieuwe kennis en vanuit praktijkvoorbeelden uit andere organisaties, te reflecteren en te acteren op dagelijkse casuïstiek

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Vind je het lastig om je medewerkers betrokken en bevlogen te houden? Ben je op zoek naar praktische handvaten om op een meer mensgerichte manier te kunnen verbinden en communiceren met je medewerkers? En wil je hier op een gefundeerde manier over leren maar tegelijkertijd mee aan de slag? Dan is deze coaching wat voor jou!

Mensen zijn en blijven het meest waardevolle kapitaal van organisaties. Uit onderzoek blijkt dat mensen die zich goed voelen significant beter presteren. Binnen mensgerichte organisaties is mensgericht leiderschap cruciaal, waarbij de mens centraal wordt gezet met resultaten als gevolg. De coaching bestaat uit individuele 1-op-1 advies en coachingsgesprekken. De gesprekken zullen zich richten op het behandelen van dagelijkse casuïstiek, waarin reflectie en het aanreiken van nieuwe, relevante kennis centraal staat en praktische handvaten gegeven zullen worden. Hierin zal nieuwe kennis en casuïstiek van andere organisaties wordt aangereikt op het gebied van mensgericht leiderschap, positieve psychologie, verandervermogen en bevlogenheid.

 

en waar eigen uitdagingen en casuïstiek centraal staan. De focus ligt op toepasbare praktische adviezen en handvaten die direct in de praktijk geïmplementeerd kunnen worden.

 

 

 

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

Dit product in de praktijk

Analyses, Interventies
Een hoge werkdruk vraagt al snel om aandacht, actie en oplossingen. Maar een hoge bevlogenheid? Dat zien we graag! Hand in hand zorgen ze…
  • Home
  • Samenvatting
  • Bedrijven
  • Informatie
  • Verhalen
  • Contact

Meer weten over deze dienst? Neem contact op via onderstaande gegevens

Wil je liever door ons gebeld worden? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug

Neem contact op

Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

Sandra van Overveld

Senior Consultant