Cultuur­ontwikkeling

Bouw een veerkrachtige en bloeiende mensgerichte bedrijfscultuur met het inspirerende Cultuur­ontwikkelingsprogramma van Nolost!

Afspraak maken

Mensgerichte cultuur

Bij Nolost begrijpen we dat een sterke bedrijfscultuur gebaseerd moet zijn op het welzijn en de betrokkenheid van medewerkers. Daarom hebben we een Cultuurontwikkelings­programma ontwikkeld dat zich richt op het bevorderen van een cultuur waarin mensen centraal staan en zich gewaardeerd, geïnspireerd en betrokken voelen.

81% minder verzuim

Mensgerichte organisaties kennen volgens onderzoek maar liefst 81% minder verzuim dan resultaat gedreven organisaties.

Tot 42% minder verloop

Daarnaast is het verloop binnen een mensgerichte organisatie tot wel 42% lager, wat in deze krappe arbeidsmarkt cruciaal is.

23% betere resultaten

En als je dacht dat mensgerichtheid ten koste gaat van de resultaten? Juist niet! Gemiddeld presteren mensgerichte organisaties maar liefst 23% beter!

Waarom Cultuur­ontwikkeling?

Wat is het resultaat?

Contact opnemen

Samen met Nolost zijn we aan de slag gegaan om helder te maken welke richting wij op willen en hoe wij deze koerswijziging wilden vormgeven. Nolost heeft hierbij de rol op zich genomen door kritische vragen te stellen aan ons waarom we bepaalde zaken wilden veranderen. Daarbij hebben zij continu het geluk van de medewerker centraal laten staan. Nolost is voor mij een inspirator die mij heeft leren denken vanuit de kracht van de mens

Lidy Mostert - Unique

Succes­verhalen

Dat onze werkwijze zeer effectief is en jouw organisatie daadwerkelijk verder helpt, hebben wij al bij veel organisaties bewezen. Daarom zeggen wij ook altijd: geloof ons niet, geloof onze People Partners!

Nieuwsgierig
geworden?

Vul het formulier in en ontdek hoe we jou kunnen helpen!