Verzuimanalyse

Kwantitatief

Doel

Inzicht krijgen in het verzuimgedrag en in de kenmerken van de risicogroep(en) plus de bevlogen inzetbare groep.

Werkwijze

Wij geloven in een preventieve en mensgerichte aanpak. Daarbij hechten wij enorm veel waarde aan privacy en data security.

Activiteiten

Wij koppelen verzuimdata aan andere medewerkersdata en zetten statistische analyses in om waardevolle inzichten uit deze data te halen.

Oplevering

Een gerichte verzuimaanpak die het verzuim binnen jouw organisatie verlaagt en het geluk van je medewerkers verhoogt.

Resultaat

Een concreet risicoprofiel en profiel van de bevlogen inzetbare medewerker waardoor het mogelijk is om interventies gericht uit te voeren.

Deze organisaties gingen jou voor

Wat kan je verwachten?

Hebben diverse initiatieven om het verzuim te verlagen nog niet het gewenste effect gehad? Merk jij dat het net niet lukt om je interventies op de juiste risicogroepen te richten? Ben jij benieuwd naar het risicoprofiel voor verzuim binnen jouw organisatie? Dan is de verzuimanalyse jouw uitkomst!

Door middel van de verzuimanalyse krijg jij de risicogroepen en oorzaken van het verzuim bij jouw organisatie in kaart. Dit gebeurt op basis van de combinatie van objectieve en subjectieve data: subjectieve vraagstukken en onderbuikgevoelens worden zo beantwoord en onderbouwd met objectieve data.

Door het gebruik van objectieve én subjectieve data weet jij vervolg precies op welke pijlers je je moet richten om de bevlogenheid van je medewerkers te vergroten en het verzuim te verlagen. Het inzicht in de inzetbaarheid van je medewerkers, verkregen uit de analyse, dient vervolgens als sleutel naar de juiste verzuimaanpak!

Meer informatie?

Wij vertellen je graag meer over dit product en haar mogelijkheden, om het op maat voor jouw organisatie in te richten!

Na de kennismaking en presentatie voor het project waren de verwachtingen hoog gespannen maar met de oplevering hebben jullie deze zelfs overtroffen! Hele mooie inzichten en het dashboard ziet er modern, mooi en overzichtelijk uit!

Erik-Jan Mares
CEO

"Prima organisatie en consultants. Goede dienstverlening en ze leveren wat je er van verwacht en onder de indruk van het adviesrapport."

Els Hendriks
HR Manager – Cementbouw

"Een club met mooie mensen die hoogstaande kwaliteit leveren op analyse en advies. Zeer aansprekend door benadering vanuit harde en zachte factoren. Warme en scherpe professionals. Meest onder de indruk van de data analyse en aanpak smile en squeeze."

Annemarie Hoogeveen
Vice President Cabin – Transavia

“Het mooie is dat de missie van het ziekenhuis is: Meander, partner in gezondheid. Als er 1 partner in gezondheid is, is dat Nolost”

Karin van der Goot
HR manager – Meander Medisch Centrum

Dit product in de praktijk

Overig
Bij Transavia is het van belang dat elke reist fijn verloopt voor de klant. Om goed te zorgen voor haar stewards en stewardessen alsmede…
Overig
De piloten binnen Transavia vliegen met (een groen) hart en ziel passagiers naar hun gewenste bestemming toe. De passie voor het vliegen staat bij…
Zorg
Collectieve overbelasting en onderbezetting: het is de zorgsector niet onbekend. Meander Medisch Centrum streeft ernaar dat al haar medewerkers duurzaam inzetbaar zijn, maar ook…
Overig
Zeeman is een snelgroeiende Europese organisatie waarin ongeveer 8000 medewerkers zich zowel op kantoor als in de winkels dag in, dag uit inzetten voor…

Meer informatie?

Neem contact op met Chris Flink

Of kom langs voor een Mimosa Monday!
 Mimosa Monday?
 • Home
 • Samenvatting
 • Bedrijven
 • Informatie
 • Verhalen
 • Contact

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

  Neem contact op

  Vul voor meer informatie hieronder je emailadres of telefoonnummer in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om al je vragen te beantwoorden!

  Chris Flink

  Analytics Directeur