We hebben een nieuwe website, ga naar nolostcapital.nl om deze te bekijken.

 

 

Wie is Nolost Capital B.V.?

Nolost Capital is een dochterorganisatie van de Quality of Life Development Holding. Nolost Capital is gespecialiseerd in kwantitatief onderzoek voor mens en organisatie. Dat betekent dat Nolost Capital gebruik maakt van de meest moderne en kwalitatief hoogstaande meetinstrumenten op micro- en macro niveau.

Sinds de oprichting van Nolost Capital is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van Organisatie Wetenschap, Arbeid- en Organisatie Psychologie dankzij een unieke werkwijze en professionele wetenschappelijke meetinstrumenten.

Nolost Capital bestaat uit een team van hoogopgeleide professionals en is in staat door samenwerking met verscheidene Universiteiten, producten en diensten aan te bieden van een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast beschikt Nolost Capital over moderne technologie waardoor processen en kosten zeer efficiënt kunnen worden gerealiseerd.

Kwaliteit en plezier staan bij Nolost Capital hoog in het vaandel. Hierdoor voelt het goed om te werken voor en met Nolost Capital aangezien er hoogstaande prestaties geleverd kunnen worden onder goede omstandigheden en in een vertrouwde sfeer. 

Uw vraag nog niet beantwoord?

Indien u na het lezen van de FAQ nog overige vragen heeft, neemt u dan contact met ons op of maak een afspraak. Wij helpen u graag verder!

 

© 2015 Nolost Capital - Disclaimer - Privacybeleid - Algemene Voorwaarden
Nolost Capital is een onderdeel van Quality of Life Development BV