We hebben een nieuwe website, ga naar nolostcapital.nl om deze te bekijken.

 

 

Kunnen organisaties zomaar overstappen naar Nolost Capital?

Elke organisatie kan zonder problemen overstappen naar Nolost Capital. Onderzoeken uit het verleden van de organisatie kunnen in samenwerking verwerkt worden en er kunnen eventueel onderdelen meegenomen worden in het onderzoek van Nolost Capital. Daarnaast zijn onderzoeken van Nolost Capital altijd wetenschappelijk gefundeerd, waardoor ze een hoge betrouwbaarheid en validiteit dragen. Dit betekent dat als een organisatie overstapt naar Nolost Capital, dat zij in ieder geval een goede nulmeting zal hebben van de huidige stand van zaken in de organisatie.

Daarnaast, zijn er geen switchkosten. Vaak denken organisaties dat overstappen naar Nolost Capital een hoge investering vergt t.o.v. voorgaande onderzoeken. Echter, los van het feit dat organisaties eventueel onderzoeken kunnen hebben gehad waarin mogelijk fouten zaten, zijn er geen kosten verbonden aan het overstappen naar Nolost Capital. Daarnaast, merken organisaties al snel dat zij samenwerken met een professionele en kundige leverancier. 

Uw vraag nog niet beantwoord?

Indien u na het lezen van de FAQ nog overige vragen heeft, neemt u dan contact met ons op of maak een afspraak. Wij helpen u graag verder!

 

© 2015 Nolost Capital - Disclaimer - Privacybeleid - Algemene Voorwaarden
Nolost Capital is een onderdeel van Quality of Life Development BV