We hebben een nieuwe website, ga naar nolostcapital.nl om deze te bekijken.

 

 

Onze instrumenten

Onze methodieken zijn gebaseerd op valide en betrouwbare onderzoeken, waarbij kennis en inzicht verkregen wordt over de organisatie en medewerkers. Hierdoor zijn organisaties in staat om innovatief, gedegen en duurzaam het rendement van de medewerkers te verhogen.

Organisatie Gedrag Onderzoek

Een anoniem medewerkersonderzoek op makro (groep) niveau, waarin de invloed van individuen, groepen en structuren op het gedrag van medewerkers geanalyseerd wordt. Deze onderzoeksmethodiek heeft diverse specialisaties, waaronder Motivatie, Hospitality, VeiligheidsgedragLean, Productiviteit, Bevlogenheid, Verantwoordelijkheid, Employability en Vitaliteit. 

Medewerker Tevredenheid Onderzoek

Een anoniem medewerkersonderzoek op makro (groep) niveau, waarin verschillende thema’s van het gedrag van medewerkers gemeten wordt. Deze onderzoeksmethodiek heeft verscheidene specialisaties, waaronder Betrokkenheid en Tevredenheid. 

Team Acceptatie Onderzoek

Een management tool waarbij er middels een team onderzoek gemeten wordt of en waarom er weerstand en betrokkenheid in het team aanwezig is. Rechtvaardigheid facetten en leiderschapstijlen worden geanalyseerd. 

Collectieve Intelligentie Onderzoek

Een vorm van intern en extern crowd sourcen. Interne vraagstukken worden onderzocht door op makro niveau een medewerkersonderzoek, klantenonderzoek of marktonderzoek in te zetten t.b.v. constructieve oplossingen.

Klant Beleving Onderzoek

Een anoniem klantenonderzoek op makro (groep) niveau, waarin de impact van organisatie thema’s op de klantbeleving en klanttevredenheid geanalyseerd wordt.

Voor deze organisaties hebben wij in 2015 een succesvolle aanvraag ingediend:

© 2015 Nolost Capital - Disclaimer - Privacybeleid - Algemene Voorwaarden
Nolost Capital is een onderdeel van Quality of Life Development BV