We hebben een nieuwe website, ga naar nolostcapital.nl om deze te bekijken.

 

 

logo_navigator_final.jpg

3D Organisational Navigator®

Nolost Capital brengt een nieuw wetenschappelijk onderzoek op de markt waarmee u de motivatie van uw personeel kunt verhogen, de resultaten kunt laten toenemen en uw bedrijfsdoelstellingen kunt bereiken. Dit nieuwe onderzoek analyseert het gedrag van medewerkers aan de hand van motivatiemetingen en legt verbanden met de organisatiedoelstellingen. Het onderzoek 3D Organisational Navigator® is gevalideerd, effectief en uiterst betrouwbaar. 

Wetenschappelijk nieuws

Bedrijven die sturen op betrouwbare metingen blijken sterkere organisaties te zijn. Daarnaast blijkt ook uit onderzoek dat waar medewerkers de mogelijkheid krijgen om direct of indirect hun behoeften en wensen te communiceren, er een enorme boost aan energie en arbeidsgeluk vrij komt. Kortom, zowel het onderliggende model als de uitvoering van de Navigator geeft elke organisatie met betrouwbare zekerheid veel potentie en resultaat.

Uniek Stuurmodel

Het stuurmodel is uniek en speciaal voor uw organisatie gegenereerd. Het biedt uw organisatie informatie die op geen enkele andere wijze zo snel gegenereerd kan worden. Zonder dit model stuurt u dus altijd langzamer en als het ware zonder werkelijk zicht te hebben op uw organisatie. Door gebruik te maken van deze nieuwe ontwikkelingen kunt u uw voordeel doen en uw organisatie sneller en effectiever sturen.

© 2015 Nolost Capital - Disclaimer - Privacybeleid - Algemene Voorwaarden
Nolost Capital is een onderdeel van Quality of Life Development BV