We hebben een nieuwe website, ga naar nolostcapital.nl om deze te bekijken.

 

 

Medewerker Tevredenheid Onderzoek

Nolost Capital gelooft in het effect van motivatie en weet hoe u dit kunt omzetten in bedrijfsresultaat!

Nolost Capital heeft het Medewerker Tevredenheid Onderzoek (MTO) aanzienlijk verbeterd door onder meer de kerndimensie intrinsieke motivatie toe te voegen. Intrinsieke motivatie wordt gezien als de meest belangrijke waarde van Human Capital en voorwaarde voor resultaat. Intrinsieke motivatie is dan ook noodzakelijk voor betrokkenheid en bevlogenheid. De naam van het Medewerker Tevredenheid Onderzoek is de 2D Organisational Monitor®, kort de Monitor. De Monitor brengt die aspecten in beeld die van belang zijn voor onder meer tevredenheid, betrokkenheid en bevlogenheid (totaal 30 thema’s). De gegevens worden in een duidelijke rapportage in tabelvorm en in grafieken weergegeven.

Klik hier voor de brochure

Klik hier voor meer achtergrondinformatie

Human Capital in kaart

De wereld om ons heen verandert net als de voorwaarden waarmee medewerkers worden gemotiveerd. Weet u wat hen motiveert? Nolost Capital meet alle belangrijke thema’s en voorwaarden die nodig zijn om inzicht te krijgen in uw Human Capital en geeft u de essentiële data waarop u kunt sturen. De Monitor richt zich onder andere op:  

 • Inzet en functionele flexibiliteit
  In tijden van economisch zwaar weer zijn functionele flexibiliteit en inzet belangrijk. Wat is de status binnen de organisatie en welke verwachtingen zijn realistisch?  
 • Betrokkenheid en bevlogenheid
  Betrokken en bevlogen medewerkers leveren meer op. Hoe betrokken en bevlogen zijn de medewerkers in uw organisatie?
 • Verloopintentie en loyaliteit
  De totale kosten voor een nieuwe medeweker zijn veel hoger dan de zichtbare kosten. Het behouden van medewerkers is dan ook een grote zorg in de toekomst. Waardoor blijft uw organisatie aantrekkelijk voor bestaande en nieuwe medewerkers?
 • Vitaliteit en tevredenheid
  Ziekteverzuim is voor veel organisaties een kostbare aangelegenheid en een oorzaak voor veel fouten en ongelukken. Tijdelijke medewerkers zijn niet direct ingewerkt en vaak niet optimaal geschoold. De collega’s zullen het werk over moeten nemen, waardoor deonrust en onvrede toeneemt. Hoe ziet u binnen de organisatie toe op monitoring van dit proces?

© 2015 Nolost Capital - Disclaimer - Privacybeleid - Algemene Voorwaarden
Nolost Capital is een onderdeel van Quality of Life Development BV