We hebben een nieuwe website, ga naar nolostcapital.nl om deze te bekijken.

 

 

Organisatie Hospitality Onderzoek

Maak Uw Hospitality onderscheidend - Verbeter duurzaam!

Hospitality en het Human Capital in het algemeen zijn binnen veel organisaties al jaren belangrijk maar vaak ligt de nadruk op de HR vraagstukken. In de rapportage van het Organisatie Hospitality Onderzoek worden meerdere zaken weergegeven en komen het belang en de impact van hospitality duidelijk naar voren, samen met het belang van motivatie en empowerment.

Het is bewezen dat het gedrag van medewerkers het uiteindelijk resultaat bepaalt en dat het doorslaggevend is voor de sfeer, het arbeidsgeluk en de cultuur in uw organisatie.

Nolost Capital is gespecialiseerd in het meten en verbeteren van gedrag in en rondom organisaties. Onze onderzoekers analyseren en verbeteren de fundamentele settingen van motieven binnen een organisatie met als effect dat medewerkers meer gemotiveerd worden, meer wenselijk gedrag vertonen, hospitality gedrag vertonen, minder snel zullen vertrekken en een beter resultaat leveren.

Het primaire doel is het in kaart brengen van intrinsieke en extrinsieke motivatie, betrokkenheid, hospitality en bevlogenheid van medewerkers en hun niveau van Hospitality. Kortom, u kunt vervolgens vanuit  ‘Empowerment’ uw medewerkers verantwoordelijker en autonomer laten groeien.

Het instrument, de 3D Hospitality Behaviour Scan®, is voortgekomen uit een bestaand onderzoek, de 3D Organisational Navigator®, dat als doel heeft meer uit dezelfde Human Resources te halen (focus op bevlogenheid, betrokkenheid, inzet, prestatie, etc.). Dit basisonderzoek is onlosmakelijk verbonden aan de Hospitality Behaviour Scan®, waardoor u meer rendement uit de huidige resources zult halen, alsmede gemotiveerder personeel krijgt. U zult tevens verbeterpunten vinden met betrekking tot jobflexibilteit, autonomie, verantwoordelijkheid, leiderschapsstijlen etc. De 3D Hospitality Behaviour Scan® heeft als toegevoegde waarde het analyseren van de hospitality. Hierdoor zijn organisaties in staat om hun behoeften met betrekking tot het verhogen van hospitality te analyseren en significant te verbeteren.

Voor deze organisaties hebben wij in 2015 een succesvolle aanvraag ingediend:

© 2015 Nolost Capital - Disclaimer - Privacybeleid - Algemene Voorwaarden
Nolost Capital is een onderdeel van Quality of Life Development BV