We hebben een nieuwe website, ga naar nolostcapital.nl om deze te bekijken.

 

 

model_organisatiewetenschap.jpg

Acceptor

Nolost Capital gelooft in teamspirit en weet hoe u negatieve energie kunt omzetten in bedrijfsresultaat!

In elk team bestaat de kans dat er spanningen ontstaan. Dit kan plaatsvinden door een verkeerde opmerking van een collega, door het gevoel dat men niet serieus genomen wordt etc. De oorzaken zijn helaas steeds verschillend, waardoor het lastig is om grip te krijgen op een dergelijke situatie. U weet dat als u geen grip krijgt de situatie kan escaleren, met als gevolg dat de spanningen zullen oplopen, de goede sfeer zal afnemen en negatieve energie vrijkomt.

Het spreekt voor zich dat negatieve energie ten koste gaat van het resultaat, waardoor het extra belangrijk is dat u zo snel mogelijk de oorzaken van de spanningen vindt en actie onderneemt. De Acceptor biedt hier uitkomst. Het gehele team zal blij zijn en u als betere manager waarderen.

Wat levert de Acceptor op

  • Scores op alle vragen.
  • Inzichten in de perceptie en acceptatie  van besluiten en regels van teamleden
  • Waargenomen oorzaken voor mogelijke spanningen, waardoor u een actueel beeld krijgt van wat feitelijk de teamspirit tegen werkt. 
  • Persoonlijke en vertrouwelijke feedback. Alleen voor u inzichtelijk. Geanalyseerd uit de antwoorden gegeven door de teamleden.

Dit alles in twee rapporten, waarmee u met het eerste rapport direct aan de slag kunt en informatie bevat over uw team, het tweede rapport ontvangt u voor u zelf. U kunt hier zelf die punten uithalen waarmee u voor uw team een nog betere manager zult worden.

Verloop van een onderzoek 

De Acceptor kent een korte doorlooptijd van ca. 1 à 2 weken. Deze tijd heeft u geheel in eigen hand. Als alle medewerkers de vragen hebben beantwoord ontvangt u per omgaande de rapporten, zodat u direct aan de slag kunt gaan om de teamspirit te verbeteren. Nolost Capital neemt al het werk uit handen. Uw medewerkers zullen een kennismakingsmail ontvangen waarin teamwork centraal staat en de rest volgt vanzelf.

Zorg voor verbinding  en werk aan acceptatie voor iedereen. Houd grip op de situatie en verhoog de teamspirit!

© 2015 Nolost Capital - Disclaimer - Privacybeleid - Algemene Voorwaarden
Nolost Capital is een onderdeel van Quality of Life Development BV