We hebben een nieuwe website, ga naar nolostcapital.nl om deze te bekijken.

 

 

Human Capital

Het is het menselijk kapitaal dat bepalend is voor een organisatie. Succes is mensenwerk en dit is bij te stellen en te tunen door het management.

Medewerkers kun je niet verplichten om bevlogen te zijn. Wel is het mogelijk om er voor te zorgen dat alle relevante factoren zo zijn ingericht dat medewerkers gemotiveerd raken. Onderzoek naar fundamentele motivatie verbeteraars is niet alleen een lucratieve aangelegenheid, het is tevens de weg naar een doorbraak.

Wetenschappelijk bewijs

Binnen de vakgebieden Organisatiewetenschap en Organisatiepsychologie is algehele consensus over het feit dat intrinsiek gemotiveerde medewerkers significant waardevoller zijn voor de organisatie. Tevens is consensus over het feit dat motivatie en gedrag gekoppeld zijn aan resultaat.

Kortom, Human Capital is the Key to Success.

Bedrijfsleven Profiteert

Bedrijven die sturen op arbeidsgeluk, blijken te profiteren van hogere werkuitkomsten. Voor middelgrote organisaties blijkt een stijging van 10% in motivatie binnen drie jaar te resulteren in een toename van 25% in productie. Deze organisaties besparen daarnaast jaarlijks meer dan één miljoen als zij hun werknemers ‘gewoon’ gemotiveerd houden.

Vergroot het hart van de organisatie en creëer een goed fundament. Steeds meer medewerkers zullen met bevlogenheid werken en zorgen voor betere resultaten. Zonder aandacht slibt het dicht. Houd het gezond en laat het kloppen.


Als je geen hart hebt voor je werk, kun je ook niet hard werken!

© 2015 Nolost Capital - Disclaimer - Privacybeleid - Algemene Voorwaarden
Nolost Capital is een onderdeel van Quality of Life Development BV