We hebben een nieuwe website, ga naar nolostcapital.nl om deze te bekijken.

 

 

Diensten

Nolost Capital is expert op het gebied van Human Capital rendement. Een sterk Human Capital bestaat uit medewerkers die betrokken, gemotiveerd en gelukkig zijn. Om op korte en lange termijn organisatiedoelstellingen te bereiken is een sterk Human Capital noodzakelijk.

Door middel van de diensten van Nolost Capital kunt u alle moderne kennis op het gebied van Mens & Organisatie vanuit de wetenschap en de praktijk binnen uw organisatie implementeren. 

Volg onze kennisintensieve diensten en laat u verrijken door de huidge kennis:

Sociale Innovatie

Wij kunnen u professionele ondersteuning bieden in een innovatief en duurzaam personeelsbeleid. Sociale innovatie is een vernieuwing van de wijze waarop het werk in ondernemingen is georganiseerd, en wel op een zodanige wijze dat zowel arbeidsproductiviteit als kwaliteit van de arbeid daarmee gebaat zijn.

Lezing 

Nolost Capital gelooft in kennis delen. Vanuit deze filosofie geeft Nolost Capital tientallen lezingen per jaar om haar kennis te delen met o.a. Ondernemers, Bestuurders, Lijnmanagers, HR professionals en HSE Managers. 

Masterclass

Nolost Capital verzorgt verscheidene Masterclasses voor Bestuurders, HR Managers en HSE Managers.

Kennisboost

Nolost Capital biedt een Kennisboost aan om u kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van arbeids- en organisatiepsychologie. Tevens wordt deze wetenschappelijke kennis toepasbaar gemaakt voor het bedrijfsleven in deze Kennisboost en kunt u ervaringen delen met collega's uit het vakgebied.

Opleiding

Nolost Capital verzorgt verscheidene opleiding voor HR, HSE en Leisure Professionals. Deze opleidingen hebben een sterk inhoudelijk karakter en hebben tevens een vruchtbare samenwerking als doel.  

 

Voor deze organisaties hebben wij in 2015 een succesvolle aanvraag ingediend:

© 2015 Nolost Capital - Disclaimer - Privacybeleid - Algemene Voorwaarden
Nolost Capital is een onderdeel van Quality of Life Development BV